Vergoeding vanaf 18 jaar 2017

Heeft u lichamelijke klachten die u belemmeren om goed te kunnen functioneren in uw dagelijks leven? Dan kan fysiotherapie met behulp van een fysiotherapeut de oplossing bieden, door middel van oefeningen en massage uw klacht verminderen of mogelijk oplossen. Er wordt voor u een persoonlijk behandelplan opgesteld. Het doel is dat de lichamelijke klachten verminderen of worden opgelost.

 

Vergoeding

Een behandeling van een niet-chronische aandoening wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering van uw zorgverzekering. Mogelijk komt u wel in aanmerking voor een vergoeding als u een aanvullende verzekering bij uw zorgverzekeraar heeft afgesloten. Indien u een chronische aandoening heeft kan er vanaf de 21e behandeling een vergoeding uit de basisverzekering worden verstrekt. Hieraan zijn diverse voorwaarden verbonden. Raadpleeg de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering om vast te stellen aan welke voorwaarden moet worden voldaan om in aanmerking te komen voor een (gedeeltelijke) vergoeding. Voor de vergoeding uit de basisverzekering geldt het eigen risico, dit geldt niet voor een vergoeding vanuit een aanvullende verzekering.

Hier het overzicht van de vergoedingen van fysiotherapie per zorgverzekeraar, bekijk welk pakket het beste bij u past voor de keuze van uw zorgverzekering om zo te besparen op uw zorgpremie.

Via de volgende link vindt u het overzicht van gecontracteerde zorgverzekeraars van mijn praktijk: https://www.independer.nl/zorgverzekering/vergoedingen/fysiotherapeut/bormans-fysio